Spring into summer

Jeg er en ambassadør for “Spring into summer” med Dirty Girls. Disse skitne pikene er det kun utenpå etter løp, motivene er like rene som englevinger.

Jeg har valgt 100 kilometer som skal tilbakelegges 12.april til 6.juni. Alle skritt gjennom hele dagen teller. Jeg har minimum 10.000 skritt som mål hver dag, og etterhvert vil jeg at flere av disse skal gogges.

Man kan også sette opp en innsamling #fortheboys for saken man støtter er kreftforskning og ha mer fokus på kreft som rammer menn.

Hadde du vært interessert i å støtte meg med 1 kr per kilometer, eller hver tiende?

“I tillegg vil du hver uke få en ekstra utfordring som skal gjennomføres. Hva det er vet man aldri, så det er bare å vente i spenning på ukens tilleggsutfordring.

Disse tilleggsutfordringene tar man med seg under alle 8 ukene, slik at man ved eksempelvis uke 8 utfører hele 8 ekstra utfordringer, altså en ny hver uke i tillegg til de som har kommet de tidligere ukene.

Alt er tilrettelagt slik at alle kan delta – fra topptrent til sofatrent 🙂 Ved å gradvis øke aktivitetsnivået litt og litt, vil vi få en kjempe positiv fremgang og en herlig mestringsfølelse!”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.