Søndag 4.juli

Søndag 4.juli #Hjemmeferie

Som søndager flest starter også denne med trening. Styrketrening i kjelleren til BesteFarLars er alltid en hit og i dag gikk benkpressen unna ganske greit. Beina fortsatt litt banket etter joggeturen med Veronica, men helt grei.

Kunstneren ryddet rommet, det betyr som regel en maskin klesvask, og husstandens yngste dro på bading med venninne fra barnehagen. Her snakker vi vennskap.

Jeg trodde de skulle hentes raskt, skyene hang tungt over Lørenskog, så tenkte jeg skulle være effektiv å klemme inn en liten “gogge- økt” i Elveparken og omegn. Vel, her har det fortsatt ikke regnet så jeg stresset helt unødig!

Nå er den yngste på kino med venninne etter en matbit i Kosekroken, den yngste mater dyret til sin far og i kveld skal vi se nok en skrekkfilm. Jeg benytter den lille luken med tid til å re opp sengen min i stuen og gjøre om til en “all inclusive” kinosal med mørkeleggingsgardiner, dyner og store puter til å hyle inni!

Disse skal vi se: The Nun (x), Annabelle: Creation, Annabelle, The Conjuring, Annabelle Comes Home, The Curse of La Llorona, The Conjuring 2, The Conjuring: The Devil Made Me Do It!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.