Søndag 18.juli

Søndag 18.juli #hjemmeferie

Så har vi altså kommet hit. Siste dag i ferien. Dagen startet ganske overraskende med en katt som snorket ved siden av meg. Jeg ligger med døren åpen til denne herremannen sin store glede og han bruker større plass enn en voksen kar! Jeg sovnet på ny og begge sov til kvart over ti. Det betyr at jeg forsov meg!

Søndag er styrketrening, også i ferien, i dag intet unntak. Men i dag var det ekstra stas for storfint besøk fra vest var ankommet. Utrolig kjekt å klemme på Celine, Therese og Calle igjen!

Jeg hadde lyst på rosinboller, jeg her higet etter dette noen dager, så jeg satt en deig etter lunch. En av hemmelighetene mine for å nå 10.000 skritt er å gå når man kan. Et typisk eksempel er når bolledeigen hever.

Når kvelden gjorde alt annet enn å liste seg på tå hentet vi oss litt sushi, ryddet leilighet, vasket gulv og brettet klær. Jeg har funnet frem PC og er klar for morgendagen. Fraværsassistenten kobles automatisk straks av. Da er det offisielt. Ferien er over.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.