Samle i kategorier!

Det var bie jeg begynte med da jeg testet ut Marie Kondo for noen år tilbake. Et system jeg liker mer og mer. Jeg har hatt mange ulike løsninger på syskrin. Men nå tror jeg at jeg har landet.

Jeg hadde først alt veldig på display. Men jeg deler også adresse med noen andre. Dette fungerte tydelig ikke. Så jeg dro på Stoff & Stil og nå er alt redusert til tre etasjer og ingenting som ruller avgårde.

Resten av skapet kommer senere!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.