Oppsummering

𝐇𝐣𝐞𝐦𝐦𝐞𝐟𝐞𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐

Så, ble det noe gøy denne ferien? Det tror jeg at jeg har glemt å si noe om.

Vi fikk da i hvert fall utført en del av det vi ønsket og planla. Og det er lagt inn hviledager hvor ingen har andre planer enn å våkne og se en Star Wars film.

Vi har vært besøkt en del familie og venner, både alene og sammen som familie. Vi dro på harrytur sammen for første gang siden pandemien og slo den sammen med hyttetur hos Besta.

En middag ble inntatt på en amerikansk diner, Johnny Rocket, med påfølgende luksusseter på kino hvor vi så den siste Marvel- filmen.

Vi har vært igjennom ulike bruktbutikker ikke mindre enn fire ganger og hatt en ettermiddag på IKEA. Vi testet grenser i klatreparken med gode zipliner og fikk fylt på den kulturelle sekken på Munch museet.

Fem dager ble tilbragt med Konrad og vi tok han like gjerne med på Villa Malla hvor alle fikk bade og kjenne sand mellom tærne. Vi har fått testet logiske, matematiske og kreative løsninger på Escape Room og lekt sirkusartister på restauranten Pincho Nation.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.