Onsdag 30.juni

Onsdag 30.juni #Hjemmeferie

Når jeg nå har lagt meg har skritteller nådd 20.000 skritt. Pluss en sykkeltur tur retur Strømmen. En ganske aktiv dag i sola med tapre forsøk for å holde stresshormonene vekk.

Har grunnet dørkarmen inn til badet, vært hos kiropraktor, massør, vasket bil, grillet, klippet gress, vasket klær, kjøpt meg pute (gave fra stemor og familien som endelig ble handlet inn). Alt er i hvert fall lagt til rette for en god natt søvn!

Lyset er ute i den bittelille hagen utenfor vårt bittelille hjem. Kjøpt på IKEA og skaper god stemning. Det gjelder å gjøre det beste ut av det man har!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.