Mandag 5.juli

Mandag 5.juli #hjemmeferie

Noen gikk hit og andre fikk dit. Jeg jobbet med noen ulike oppgaver. Noen med.mer hell enn andre.

Jeg fikk løst yngste sitt bevis for å øvelseskjøre etter trafikalt grunnkurs. Dette blir nemlig ikke sendt ut i fysisk form lenger og siden ligger ikke rasende lett tilgjengelig heller. Spør meg om du trenger hjelp til din arving!

Jeg fikk ikke løst internett vs fiber utfordring. Der skal komme en på befaring tirsdag så vi krysser fingrene for det. De andre kan ta seg en bolle, de får i hvert fall ikke kake. Under ser du husmor og husfar sin kake, når det bakes i kjelleren får også de oppe smake!

Men det ble grillet kylling (servert med salat) og bakt en “Syndig sjokoladekake” til kvelds. Det er mer igjen om noen vil smake.

Var fornøyd med, et øyeblikks varighet, tom skittentøy kurv og at vi fikk sett enda en film i serien “la oss skremme dritten av mamma!”

#annabellcreation er dritskummel og jeg hoppet himmelhøyt mer enn en gang. Men så fint å dele noe også, man må ikke bestige en fjelltopp (selv om mor elsker det er det ikke gitt at avkom synes det er like stas). Man kan også se en film.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.