Lys i tunellen

Jeg elsker disse lystunellene som popper opp for tiden! Jeg synes det er flott med alle lys som pryder vinduer og uteområder, skulle gjerne hatt det slik mye lenger enn hva som er “sosialt akseptabelt” også.

Selv har jeg satt igang prosjekt med sesongens første islykter i Kosekroken. Det tar litt tid med bare en form, men det gjør seg heldigvis mest sjøl.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.