Lørdag 17.juli

Lørdag 17.juli #hjemmeferie

Jeg sov leeeeeeenge, eller i hvert fall lenge til å være meg. Klokken åtte våknet jeg av pip’en på utsiden, det er bra koselig å bo så nære skogen!

Jeg var invitert i bonus’en sin bursdag, 24 fantastiske sommer- år har hun blitt, men siden jeg ikke visste når selskapet var gikk jeg egentlig mest rundt i ring og langs veien rundt der jeg bor.

Plutselig skulle maten serveres, og da fikk jeg meg en liten uplanlagt løpetur tilbake. Godt jeg har fått beskjed om at jeg bør løpe alle bakker, her på Hanaborg er det jo nesten ikke annet?

Tre kvarter senere sjekket jeg og Vilde inn til deilige reker og loff med nydelig tilbehør. Etter et par timer i selskapet måtte vi reise, mor måtte igjen være mamma, og vi måtte takke pent for oss.

På ettermiddagen ble det bading. Vi hoppet og hoppet fra flytebrygga så jeg ble helt andpusten, men det er jo så gøy! Perfekt avslutning på denne sommerdagen!

Kvelden ble brukt til å lage jordbær og- vaniljesaus til dessert etter sushi. Men sushi ble det ikke, for de har sommerferie. Men vi er løsningsorienterte og beholder det gode humøret, det ble ostesmrøbrød og “Kakudai” i morgen! Den som venter på noe godt og så videre!

Nå har vi i hvert fall alle fått dusjet, spist og roen senker seg sakte men sikkert i Kosekroken. Nå gjenstår kun å henge opp en klesvask og finne frem morgendagens treningstøy!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.