Liker du det?

«ᴊᴏɢɢᴇʀɴᴇ ʟᴇᴠᴇʀ ʟɪᴛᴛ ʟᴇɴɢʀᴇ ᴇɴɴ ᴅᴇ sᴏᴍ ɪᴋᴋᴇ ᴊᴏɢɢᴇʀ. ᴍᴇɴ ᴋᴀɴsᴋᴊᴇ ɪᴋᴋᴇ ʟᴇɴɢʀᴇ ᴇɴɴ ᴛɪᴅᴇɴ ᴅᴇ ᴊᴏɢɢᴇʀ. så ᴅᴇ ʙøʀ ɪ ʜᴠᴇʀᴛ ғᴀʟʟ ʟɪᴋᴇ å ᴊᴏɢɢᴇ.» ~ɪɴɢᴠᴀʀᴅ ᴡɪʟʜᴇʟᴍsᴇɴ

Jeg har hørt bøkene hans mange ganger, også imens jeg har gått over denne kloppen, og jeg må si meg enig i sitatet over. Tenker at det er viktig å bruke tiden på ting som er viktig og riktig for deg.

Jeg kan ikke tvinge noen til å være med meg og gå tur, slutte i jobben sin eller tenke annerledes. Jeg har ansvar for meg selv, mine handlinger, følelser og reaksjoner. Det er både frigjørende og forpliktende å plassere ansvaret. Sørg nå i hvert fall for å prøve bruke tiden på noe du mener er viktig.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.