Jeg er en jåle

Jeg har altså nå blitt en jåle! Som snart alle som følger meg holder jeg på med dette Høststormskjerfet…. mitt lille evighetsprosjekt…. og jeg måtte ty til noen dirty tricks for å få min hjerne med lav konsentrasjonsevne til og gjennomføre diagrammene.

Sjekk disse maskemarkørene, da! Jeg liker jo ting som er pent, og om man kan se på noe pent mens man banner i vei med pinnene så gjerne for meg.

Og nå er jeg straks på farge nuummer fire av fem. Hvem hadde trodd det? Og om du rekker opp hånda så a) kjenner du meg ikke eller b) kjenner meg bedre enn de fleste.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.