Jeg elsker dette landet

På søndag var vi en snartur på Ørje. Jeg synes de er så flinke til å pynte i gatene der og synet av flagget vårt mot blå himmel fikk meg faktisk til å parkere for og forevige synet.

Tenk så heldige vi er som vokser opp og bor i dette landet. Man kan si mye om styresmakter, lover, regler, NAV, lønnsnivå og priser på mat.

Men vi trenger ikke være redde for at vi står opp til lyden av en flyalarm. Selv om enkelte ønsker bilene vekk fra gatene er det ikke tanks som ruller på asfalten. Ved inngangen til butikken står det en vakt. Han er bevæpnet med Antibac og ikke en AG3.

Ja, jeg elsker dette landet. Hver eneste dag i året.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.