Hustadvika fra Lanullva

Kjøp brukt, bruk markedsplassene, det som ikke brukes hos en kan skape glede hos en annen! Jeg elsker Lanullva og har en offwhite Hustadvika bukse og genser som er like fin som da den var ny (og denne er nå godt brukt i fem år om jeg ikke husker feil).

Nå har jeg fått meg ny bukse og genser med matchende pannebånd i ulla som er strikket med luft og kjærlighet. Fargen er utgående men plaggene er like fine! Noen ganger får man virkelig den kvaliteten man betaler for!!!!

Denne kjøpte jeg til meg selv fra meg selv fordi jeg alltid fryser og selvsagt fortjente det!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.