Hjemmeferie dag# 5

Dagen startet nok en gang ganske rolig. Jeg våknet tidlig. Det er faktisk ganske vanlig for tiden. Sto opp, flippet en brøddeig, og gikk tilbake til sengen med en kopp rykende varm kaffe.

Vi var invitert til Steinbruvann av Veronica og Wenche i anledning Veronica sin bursdag. Hun ble 23 år gammel og fikk endelig gaven jeg hadde jobbet en stund med. Den første genseren som ble gitt bort.

Vi spiste deilige reker i sola før vi dro hjem og været ble dårligere. Da sullet og dullet vi rundt i leiligheten før vi satt oss ned og kikket på en serie sammen. Skikkelig kos!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.