Hjemmeferie dag# 16

Det var kun Vilde som gjorde ting som planlagt tirsdag på vår 16.dag sammen. Hun var veldig fornøyd med at jeg kunne kjøre henne, og skateboardet, til Stovner isteden for buss siden det bøtta ned. Etterpå skulle det vise seg at hun skulle hjelpe E. med flytting da begge de voksne hadde vondt for å bære.

“The Well” ble avlyst og utsatt på ubestemt tirsdag. N. var syk og Ida forsøkte noen andre alternativer men I. var på hytta og vi fikk heldigvis avlyst og pengene blir refundert om noen dager.

Så Ida gikk ned til pappaen for å spille, jeg ble sjåfør, kokk, renholder og plutselig var jeg alene uten planer eller noe annet som burde gjøres. For sånn er det jo når man er hjemme nesten hver dag. Da er man ajour.

Så mens regnet silte ned utenfor vinduet satt jeg inne og så ferdig “A place to call home” mens jeg strikket og gråt. Har du ikke sett serien kan du se den via appen til NRK. Anbefales varmt fra meg!

Dagens middag ble plukkfisk. Torsken ble plukket opp i en 40% nedsatt hylla på Coop Mega. Dette er skikkelig “comfort food” for meg og falt i smak hos Ida også.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.