Hjemmeferie dag# 14

Vi var hjemme litt over elleve etter dagen med The Didriksens og kroppen var lett banka etter noen skritt på asfalt. Men det er ingen unnskyldning. Er det søndag så er det søndag, og det betyr styrketrening.

Da jeg kom hjem hadde tenåringene som sov på stuen våknet. Vilde hadde forsynt seg selv med litt frukt og regjerte på Jenterommet. Men de var sulten. Det ble bestilt to porsjoner egg&bacon og en omelett. Bestilling ble utført og levert.

Til dessert ble det bringebær og blåbær med vaniljesaus. Bestilling ble utført og levert.

Kvelden i forveien hadde undertegnede i et svakt øyeblikk nevnt noe om ferske boller påfølgende dag. Det ble angret på. Men: Bestilling ble utført og levert.

Det var ønske om “noe godt” til kvelds (i motsetning til den vanlige forpestede driten jeg lager?). Det ble enchiladas med taco inspirert fyll. Bestilling ble utført og levert.

Noen vandret ute i regn og ble både kald og våt. Buksene skal visst brukes i morgen og om de kunne være rene og tørre samt kanskje en liten kakao? Bestilling ble utført og levert.

En annen vandret ute i regnet, men ble kvalm og ønsket å bli kjørt tilbake. Selvsagt! Ingen skal gå hjem å være uggen? Såe…. Bestilling utført og levert.

Om ungene har hatt en fin hjemmeferie- dag? Ja, det tror jeg jammen i meg?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.