Hjemmeferie dag# 11

Det ble endelig deilig vær igjen! Og jeg satt ute i solen og strikket. Ja, sånn har jeg blitt altså. Min kollega, og gode venn, kan bekrefte at jeg sa ganske så bestemt at jeg aldri skulle strikke igjen…. men her sitter jeg….. og strikker.

Og vi spiste deilig nyrørt bringebær på ferskt grovbrød. Da er livet hjemme mer enn all right. Toppet kvelden med portvinsmarinert kjøtt som var kokt i 16 timer (sous vide), vi trengte bare varme opp og nyte!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.