Hjemmeferie dag# 10

Tirsdag kveld ble Vilde invitert ut av en venninne. De skulle kjøpe skateboard. Hun forsvant i går klokken 11:00 og kom ikke hjem før kvelden. En hel dag i hovedstaden for henne med venninne, shopping og en båttur!

Jeg fikk også telefon samme kveld, fra BesteFarLars, om at NÅ var bærene klare for å bli plukket. Dette er noe Ida liker veldig godt, så det ville hun gjøre med mammaen sin. Som sagt, så gjort, og vi plukket 3 liter!

Vi dro hjem, laget syltetøy, hentet Vilde på Stovner og dro videre til Strømmen Storsenter for å skifte skjermen til Ida sin telefon. Starbucks i ventetiden var helt innafor, mente vi alle tre. Flere bilder finner du i bloggen!

Og dagens (veldig sene) lunch (eller i hvert fall dagens andre måltid) besto av knekkebrød med godt pålegg. Chilikreps, egg, gressløk og smør, pepperbrie og ferske bringebær!!! Nam nam nam!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.