Her og nå!

Her og nå!

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.

Ikke mye uvær på bildet, hverken i går når bildet ble tatt eller i dag, men livet handler ikke om å vente på perfekte øyeblikk heller, Men å gjøre noen øyeblikk perfekte. Akkurat der, med sola i ansiktet etter endt arbeidsdag, der var livet bra. Den holder jeg meg flytende på.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.