Fredag 2.juli

Fredag 2.juli #Hjemmeferie

Skifte på senga, tørke klær ute, droppe maling men gjennomføre flere små turer der det gikk. En timeout i bilen, en vaksine og besøk hos kiropraktor.

Dagens høydepunkt: Å gjennomføre en planlagt treningsdate med Veronica. Hadde ikke vi gjort det hadde jeg med garanti ikke løpt. Perfekt løpekompis som tilpasser tempo til gamle kjærringer og kjører på med sekunderinger siste 1.000 meter så jeg kunne konsentrere meg om mine musesmå lunger som truet bli sprengt.

Dagens rareste: Vilde sin middag (avbildet). Gjennomføringen var strålende, hun gjorde alt det hun skulle. Men nudlene var av ukjent merke, og både jeg og Ida mente tre poser av noe vi ikke ante innhold av. Det ble passe dritsterkt….. og jenta ville lage tofu. Den første biten var himmelsk men etter hvert smakte det litt funky. Jeg tror ikke denne blir laget, eller spist, av oss igjen. Men nå har vi prøvd!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.