Følg hjertet ditt

“Walk where your heart leads and you will reach where you truly belong.”

Jeg og Vilde jakter hjerter i Lørenskog. Byggeplassene setter de opp, og vi kjører rundt for å finne ut hvor de ulike er. Jeg fant et hjerte på vei fra Fetsund til Lillestrøm. Måtte stoppe å ta bilde til henne.

Og plutselig finner man et hjerte mens man er på tur!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.