Brim Explorer

Her har du et tips til hjemmeferien om du er i Oslo området. Det er ingen billig ekspidisjon, men den er fin og annerledes. Nemlig en elektrisk katamaran i Oslofjorden.

Brim betyr brytende bølge på norrønt. Som en brytende bølge skaper endring ønsker vi å endre måten vi opplever havet på. Ombord Brim og Bard får våre gjester et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning.

Fjordbyen Oslo har de siste årene åpnet seg mot skjærgården. Oslofjorden har blitt mer og mer tilgjengelig for byens innbyggere og med Brim har den aldri vært nærmere. Nyt stillheten i Oslos skjærgård bare minutter etter avgang fra Aker Brygge og opplev det beste Oslo har å by på. Enten du vil slappe av på dekk etter en lang uke på jobb, ta morgenyogaen til sjøs eller teste det lokale kjøkken er en stille båttur med Brim et grønt alternativ i en blå fjord.

Båten gikk kun på elektrisk motor under vår tur. Og det er målet under perioden den ligger til havn i hovedstaden. Den kan gå i 10 timer i 10 knop, men har en diesel i bakhånd om det trengs. Det var en behagelig tur, som en seilbåt uten krenging.

Jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å delta på en “After Work” i nær fremtid. For dette frister til gjentagelse. Ship O’hoi!

Sjekk ut https://brimexplorer.com for enda mer informasjon!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.