Bonustur og storfint besøk

På søndag fikk jeg mange herlige timer med en av mine favoritter. Laila var i byen! Salige fryd og mitt hjerte gledet seg.

Jeg hentet henne i sentrum, fikk oss trygt vekk og opp i skogen. Målet var toppturen Bjønnåsen som ble gjennomført i raskt tempo takket være mygg. Makan til angrep!

Bjønnåsen er også en bonustur for oss som deltar i “Ti på topp Romerike” så jeg fikk sjekket inn på den også. Det er en flott tur, brede stier og ender opp i en god utsikt 396 moh.

Etterpå bestilte vi så mye sushi at damen kikket på oss og spurte flere ganger om vi bare trengte to pinner. Hallo? Vi er glad i sushi og ingen hadde spist frokost. Om hun hadde tatt en topptur på tom mage?

Neida, vi oppførte oss fint. Betalte og reiste tilbake til Kosekroken, spiste lenge og vel. Godt med sånne mennesker som gir næring til sorte sjeler.

Takk for turen, Laila!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.