Antall skritt

Jeg har gått 255,28 km i januar. Det er helt vilt. Det er ikke mange dager jeg har “slitt” med å gå 10.000 skritt. Og med det målet i bakhodet er det kanskje ikke så vanskelig å se at jeg har fått til milevis med de korte beina mine.

Og ikke nok med det, rene TV- shop her nå, i kombinasjon med utfordringen og tilbakeføring av lørdagsgodis som veiledende mål har jeg gått ned det jeg gikk opp i desember.

Det er fysisk lettere for meg å fly på fjelltopper når jeg bærer færre kilo (superenkel forskning: ta på deg en sekk, putt oppi et par melsekker, god tur og I rest my case). Ryggen er skranglete og mer sårbar etter et par operasjoner og knærne som skal bære meg er sikkert også enig.

Så ja, jeg fortsetter å gå. Jeg spiser fortsatt lørdagsgodis men sier ikke nei til noe om jeg er sosial. Det får være måte på til å være firkanta!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.