Alene og glad

“ᴅᴏ ɴᴏᴛ ᴛʜɪɴᴋ ᴛʜᴇ ғᴀɪʀɪᴇs ᴀʀᴇ ᴀʟᴡᴀʏs ʟɪᴛᴛʟᴇ. ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴄᴀᴘʀɪᴄɪᴏᴜs ᴀʙᴏᴜᴛ ᴛʜᴇᴍ, ᴇᴠᴇɴ ᴛʜᴇɪʀ sɪᴢᴇ. ᴛʜᴇʏ sᴇᴇᴍ ᴛᴏ ᴛᴀᴋᴇ ᴡʜᴀᴛ sɪᴢᴇ ᴏʀ sʜᴀᴘᴇ ᴘʟᴇᴀsᴇs ᴛʜᴇᴍ.” – ᴡɪʟʟɪᴀᴍ ʙᴜᴛʟᴇʀ ʏᴇᴀᴛs

Man trenger ikke være stor for å bli sett. Man trenger ikke rope for å bli hørt. Man får jobbe med seg selv slik at man tåler å være som man er.

Mange spør om jeg er ensom de ukene jeg ikke har barna og blir lettere sjokkert når jeg svarer nei. Det betyr ikke at jeg ikke liker være sammen med dem, men jeg har også et liv uten dem. Snart er de ute av “redet” og da skal jo ikke livet mitt stoppe.

Så i dag bruker jeg stemmen min til å komme med en anbefaling. Ikke vær redd for å være alene. Sett på bremsen. Har du muligheten til å være alene så lenge at du faktisk begynner kjede deg? Fint! Jeg er spent på hva du finner på for å slutte med nettopp det. Det er jo et veldig aktivt valg!

ғᴏᴛᴏ: @ʟɪssʏ_ғᴏᴛᴏ

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.