Å bli invitert betyr mer enn du tror!

“Vil du komme på middag” spurte Anke. Og jeg takket pent ja. Jeg fikk en deilig lakseform med grønnsaker servert etter en relativt krevende dag på jobb. Det var helt fantastisk! Hun er et skikkelig godt menneske.

lappeteppet_rykende_heit_kopp
Kopp med budskap

Vi gir ikke jule- og bursdagsgave. Men jeg visste at hun ønsket seg denne koppen. Så en dag jeg allikevel var på et senter, kjøpte jeg denne og fikk den pakket inn. Som takk for middagen fikk hun koppen som “vertinnegave.” 

Å invitere en ekstra til middag koster lite.
Å bli invitert betyr mer enn du tror!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Å bli invitert betyr mer enn du tror! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.