50 før april

Dette er, enkelt forklart, 50 treningsøkter før 1.april. Jeg har kastet meg på denne Instagram- trenden. Inspirert av PT Hilde Madsen! Det er ikke krav til hva slags trening som gjelder, du definerer det selv.

Jeg har satt noen krav til min egen definisjon. Her er eksempler på hva jeg definerer som trening for meg:

  • 10.000 skritt på klokka (telefonen er hakket snillere, og gir meg gjerne litt flere skritt enn klokka. Lurer kun meg selv).
  • Styrketrening.
  • Yoga.
  • Fjelltopp.
  1. 12/1 – Styrketrening
  2. 13/1 – 10.000 skritt

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: 50 før april -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.