3 uker ferie er (snart) over

Siste feriedagen…. og jeg synes vi har klart oss veldig bra! Dagene har vært varierte, jeg har fortsatt en del på min “to do liste” jeg ikke har fått til. Eller, ikke fått til var dårlig ordbruk. Ikke prioritert! Men det er jo kjekt å ha noe i bakhånd til senere også?

Det fineste vi har gjort denne ferien er at vi valgte å se skrekkfilm- maraton sammen. Selv om man ikke snakker så mye under en film har det vært noe vi har sett frem til på dagen, handlet inn til, redd opp senger og kost oss skikkelig. I tillegg til at det har blitt en del interne referanser resten av ferien som bare vi tre skjønner.

Feriens fineste overraskelse var dagene i stabburet og roen med alpakkaene. Selv jeg som bare mangler noen skruer her og der følte meg litt mer “hel” etter noen dager der. Vekket til og med strikkelysten der!

Jeg har fått være masse i bevegelse både alene og sammen med andre. Dette gir meg mikropauser, det er jo ikke til å legge under en stol at det kan bli litt mye når man går oppå hverandre hele tiden, så derfor har det heller ikke vært en eneste krangel denne sommeren.

Vi har badet, hatt late morgener, grillet og vært mye sammen. Og det siste er jo det aller viktigste. Å være sammen med de man er glad i, ikke stresse og spise hysterisk masse is og ferske bær!

Målet var å være ferdig med oppussingen før ferien, det klarte vi. Men i ferien har jeg hatt mindre rydde- og fikseprosjekt og det er jo superdigg! Vi rigger oss for høsten. Når jentene reiser til pappaen sin i morgen skal jeg fortsette på karmene slik at de kan herde før de kommer tilbake og dørene atter kan lukkes!

Det blir stille og rart i morgen kveld. Vilde har vært her siden 18.juni. Ida kom tuslende etter 23.juni. Det har vært 4 uker med liv og røre, klesvask, kokkelering, kjøring og aktiviteter.

Men vi har denne dagen og den skal bli bra!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.