24/24

Så hvordan går det i dag? Jo, takk som spør, det går ganske så bra vil jeg si.

Jeg er tilbake i full jobb. Det går veldig bra. Jeg er veldig takknemlig for hjemmekontor som gjør at jeg kan legge igjen flere timer enn jeg sikkert må, men fordelt på hele døgnet. Det kjennes faktisk veldig bra ut. Det er godt å være tilbake!

Søvnen er fortsatt ganske bra og jeg sover ganske ofte godt nok. Om jeg får for mye tankekjør som vekker meg om natta forskyver jeg bare leggetiden inntil søvnen ramler på plass igjen. Jeg har fått et nytt verktøy som fungerer for meg. Det er ikke skadelig for kroppen min og det er helt gratis.

Aktivitetsnivået er fortsatt ganske høyt. Jeg går mye turer, jeg elsker å være ute og kroppen min er takknemlig. Jeg elsker fortsatt å gå i skog og på fjell og jeg jogger litt innimellom. Noen kaller det hysteri. Jeg kaller det valg.

Matproduksjonen står fortsatt høyt i kurs her, men nå er en del av baketiden blitt arbeidstid! Men jeg er ganske god på eltefrie brød og det kan heldigvis kombineres med et ellers aktivt liv.

Jeg har kanskje fått en permanent skade inni øyet. Et halvt år etter kan optiker fortsatt se en hevelse inne i øyehulen og jeg har fått nye briller siden «nær nærsynet» mitt har blitt vesentlig dårligere. Bøker orker jeg fortsatt ikke lese men jeg har blitt en racer på å strikke.

OK, det siste der var litt jug. Jeg har i hvert fall blitt bedre.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.