20/24

«Endelig!» Psyk I. lo i telefonen. Det gjør hun oftere nå enn i starten. Jeg er en litt annerledes pasient har hun latt meg forstå. Jeg trenger ikke så mye dytt og push. Men jeg trenger mye bekreftelse på at jeg er på rett vei, at jeg ikke er gæærn og at magefølelsen stemmer. Jeg får høre at jeg ofte ligger et steg i forkant av hennes plan. Som da jeg gikk den kvelden i mørket og ikke minst fortsatte.

Men nå hadde jeg forsovet meg. I løpet av hele perioden på søvnrestriksjon har jeg faktisk kun feilet en gang. Jeg trykket av alarmen klokka syv og sov til halv elleve!!!!

Jeg kan fortsatt sove dårlig, men nå har jeg et verktøy. Jeg bare legger meg litt senere neste natt og står opp til samme tid neste dag. Jeg tillater nå meg selv å sove lenge lørdag og søndag. Det kjennes godt ut å normalisere livet igjen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.