Tilbake fra Ørje–sjekker inn på Avdeling Holt

2013-12-26 00.55.55

Da har jeg kommet meg hjem fra Ørje. Sist jeg var der slapp jeg nesten julegavene av i fart i Ekornveien før jeg landet på bakerste rad i begravelsen til “farfar”.

Det ble (som vanlig) sent i natt og jeg tilbragte noen timer med Hanne og den nydelige familien hennes  før jeg orket kjøre videre. De vil for alltid være mitt hjerte så nært.

Didrik ble venn med meg til slutt og ga tante mange store, tannløse glis. Tiril har et av de største og mest åpne hjertene jeg har opplevd hos et barn. Hanne og Jørn er fortsatt nydelige sammen og lager gode rammer for ungene. Og som bonus kom også Unni min som har strikket så nydelige sett til begge ungene.

Sovnet på sofaen når jeg kom hjem. Fikk i meg litt mat og nå tror jeg at jeg skal ta meg et lite bad. I morgen er det søndagstrening (som vanlig) og jeg tror nok formen er vesentlig bedre neste gang jeg våkner opp!

Over er bildet av hudpleieserien “min”. Noe av det deiligste ansiktshuden min vet om. Verdens beste peeling, serum og kremer. Skrubb og fukt, fukt og skrubb, og jeg blir kanskje ikke vakrere men det føles så deilig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.