Nyttårsaften

2013-12-31 13.10.41

Til årets nyttårsmiddag ble det hjortestek, saus laget på sjy og poteter med grønnsaker. Jill rakk middagen, hun sjekket ut nabolaget for skumle fyrer før hun ankom residensen med alle bagene fra Halden.

2013-12-31 23.59.30

Midnatt ble tilbragt på sofaen husbonden snekret sammen på loftterrassen i sommer. Vi skålte i cava og fra vårt megaanlegg (de tre små blå firkantene er ungenes løse høyttalere og musikk fra iPhone) ønsket Abba oss “Happy New Year”. Og så er det 12 år siden vi ble forlovet!

Rødt hjerte Jeg har den flotteste familien i verden! Rødt hjerte 

2014-01-01 15.09.44

Det var også veldig hyggelig å feire inngangen til et nytt år med en kjær barndmomsvenn. Venner er den familien du selv velger (tenker jeg, kanskje preget av å være enebarn og den heldige mottager av merkelige familiekonstellasjoner).

Og med dette ønsker jeg alle en fantastisk start på det som skal bli et godt år. Og kjæresteturen er vi allerede i gang med å planlegge……. kanskje det blir Spania i år også? Smilefjes som blunker

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.