Jobben flytter!

Annonse

Vi skal forlate trygge Helsfyr som har vært min base i 18 år. Jeg har skiftet bedrifter, men har vært ansatt i fire bygninger i en hundre meters radius. Jeg har handlet i den samme matbutikken, kjøpt blomster av samme dama og forholdt meg til mitt apotek. Nå er det en ny vår.

Veien går ned til sentrum og med det betyr det at bil kan bli litt av en utfordring. Jeg har jo parkert i ladegarasjen under Akershus festning ved tidligere anledninger. Men denne fylles kjapt opp klokken syv.

Jeg har møtt en uforskammet fresh, syklende nabo mange ganger ved postkassene. Hun har kjørt opp bakkene før meg uten at jeg har irritert meg over at det går sakte. Hun var tidlig ute med å skaffe seg el- sykkel. Det var faktisk den første jeg la merke til. Og hun kan ikke få fullrost den!

Så om det blir skikkelig vanskelig å komme seg til og fra jobb skal jeg skaffe meg en el- sykkel. Jeg kikket litt rundt og har funnet ut at jeg må ha en hybridsykkel. Jeg falt pladask for “Ortler Bergen Acera El-trekking Wave 8-gir Svart” som minner om Brelett- reklamen.

En hybridsykkel er en mer sporty versjon av en standardsykkel. Den har en litt mer fremoverlent sittestilling å har ofte fler gir. En lite mer hurtigrullende, allsidig sykkel som passer bra til å sykle lengre ruter med – perfekt til å pendle med!

Har du erfaring med el-sykkel?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: Jobben flytter!

 2. Jeg ønsker meg El sykkel med sånn kurv foran som jeg kan ha de to minste i. Så kan jeg dra å handle selv ?

 3. El-sykkel er ikke dumt!
  Det ønsker jeg meg også. Har sett de fliser avgårde mot sentrum i en helvetes fart her, og den motoren er god å ha når de skal hjem igjen, tror jeg.

  Mine lårmuskler trenger en sånn og en kurv til veska mi?

 4. Haha, en av jentene mine HATER den brelett-sangen 😀 El-sykkel er jo et godt alternativ til andre fremkomstmidler når det ikke er for store avstander:D

 5. Jeg drømmer stadig om en turkis elsykkel jeg så en gang.
  Med handlekurv foran og en tilhenger med ungen og valpen bakpå så blir det nok bra.

 6. Jeg ønsker meg, ønsker meg og ønsker meg en elsykkel 😀 Det er nemlig oppoverbakker uansett om jeg skal til byen eller hjem. Dt hadde gjort det så mye enklere å bruke sykkelen, – i en by som skal graves opp for å flytte stasjonen et par hundre meter. Men, det er litt langt uten bil til et sted mellom Fredriksstad og Sarpsborg.

  Men, sykkelen ønske jeg meg

 7. Jeg fikk sånn der damesykkel i fjor. Værste sykkel heg har hatt noen gang. Vinglete som fy og helt umulig å ha noen bakpå. Ser fin og flott og damete ut, men håpløs å bruke. Så nå blir det sykkel som ser litt mer ut som Ymes, bare større..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.