Friluftsklær på nett

Annonse

At jeg er glad i naturen kommer neppe som noen overraskelse på mine faste lesere. Jeg har kastet meg på trenden og plogger gjerne samtidig. Det man er glad i passer man på! For meg er ikke merket så viktig, men turtøy må være behagelig. Jeg må kunne bevege meg utenfor stier uten at klærne setter begrensninger for meg. Ja til fireveis stretch og effektiv fukttransport!

De som kjenner meg enda bedre vet også at jeg mer enn gjerne handler på nett. Om det er mat eller klær spiller ingen trille. Jeg kjøper de fleste av mine fritidsklær på nett. For det første kan jeg lete enkelt i kategorier, farger og størrelser. Dessuten kan jeg prøve alt hjemme og sende tilbake det som ikke passer. Men det aller beste er at utvalget som regel er større, samt flere størrelser tilgjengelig, i nettbutikken kontra fysisk butikk.

Jeg blir skikkelig gretten om jeg er ute og handler, finner drømmebuksa og så har de alle andre størrelser inne enn den jeg skal ha. Dessuten er jeg veldig glad i gensere med tommelhull, jeg liker å kunne søke på å finne alle som innehar kriteriene mine. Kanskje bare jeg som er rar?

Dessuten er det som regel en sånn “restekasse” det er enkelt å gjøre noen kupp i fra på vei ut. Her kan man som regel gjøre kupp for neste års sesong. Om man da ikke er opptatt av å ha årets mote. Jeg er mer opptatt av å spare tid og penger.

[poll id=”5″]

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: Friluftsklær på nett -

 2. Jeg handler ikke på nett. Jeg er nemlig sånn at når jeg trenger noe så må jeg som regel ha det ASAP!
  Og da funker netthandel dårlig. Dessuten så liker jeg å prøve ting før jeg tar dem med meg hjem. 🙂

  • @Elisabeth: Ser den, men jeg prøver hjemme og returnerer etterpå. Alternativt bestiller jeg og henter pakken i butikken. Det funker også veldig bra. 😉 Men funker kun om man har noen dager på seg…. ser den!

 3. Jeg handler en del på nett, synes ofte det er større utvalg, og så er det mange butikker som ikke finnes fysisk. De fleste nettbutikker har dessuten gode returmuligheter dersom det skulle være noe helt annet enn hva du trodde du bestilte =)

  • @Monica: Ja, sist gang jeg bestilte på nett så endte jeg opp med å returnere alt unntatt klesrulla. Jeg fant derimot mye da jeg trodde jeg skulle hente pakka i butikken….!

 4. Jeg er selvutnevnt dronning av nettshopping!
  Så praktisk, handle når jeg vil og har tid og ro. Passer det ikke, er det bare å returnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.