#20 Smaragdgruver


Vi fant frem til gruvene uten problem. Lille lekebil hadde rett over seksti prosent ved ankomst. Vi fikk låne en stikkontakt på gården mens vi gravde. 

For de som ikke fant noe kunne man kjøpe ferdige krystaller. Og for de som gruer seg for bilturen kan man kjøpe smiske- is. 


Vilde kjøpte smykke. Den passet veldig bra til “druekjolen” hennes. Ja, for jeg regner med du har en egen kjole for å spise druer i?


Ida fant en sommerfugl! Hun har et dyretekke og en tålmodighet som overgår sin mor med høye kneløft. 


En kjapp oversikt over terrenget. Kan anbefale å ta bilde av kartet før avmarsj. Det er artig for kidsa og sjekke at man er på riktig vei!


Gikk en tur på stien! Det var skikkelig koselig. Jentene skravlet om alt mellom himmel og jord. Dette gir faktisk feriefølelse. Det å kunne gå hvor man vil uten og sjekke klokka hele tiden. 


Var ikke vanskelig å finne. Stien er godt merket.


Og det var stranda! Været holdt også! De mørke skyene sirklet rundt oss i dag også. Men ikke så mye som en dråpe falt ned på oss!


Mat må man ha! Man trenger ikke gå langt før man må ha matpakke med på tur? Med vanntette joggesko og Stormberg er man klar for det meste!


Vi fant masse….. stein. Men ingen smaragder som lyste opp i vannet. Men vannet var kaldt nok til å gi meg neglsprett etterhvert. ~ler~

Kommenter med Facebook
#21 starter på Sørenga!
#19 på bærtur 

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.